Bal och Student 2019

Hjärtligt välkomna till student och bal för 2019 års avgångsklasser!

Hålltiderna för våra studenter vid dessa tillfällen ser ut enligt nedan:
Balen den 12 juni
15.30 Fotografering i Björkparken (i Kommunhuset vid dåligt väder)
18.00 Bussar avgår från busstationen till Möckelsnäs Herrgård
19.00 Middag
01.00 Hemfärd

Studenten den 14 juni
11.30 Kyrkan
12.00 Kyrkan avslutas – vandring mot Haganäs
12.30 Studentlunch
13.30 Fotografering och mentorstid
15.20 Anslag om utspring sätts upp
15.30 Utspring klassvis vid Haganässkolans nya huvudentré, västra sidan (Källargatan 38A)
16.00 Haganässkolans Studentmarsch till Älmhults torg. OBS, uppdaterad rutt. Klicka här för info om rutten.länk till annan webbplats (pdf, 1.1 MB)

Var på plats i god tid för att hitta parkering pga av att parkeingen kommer att spärras av. Parkering finns vid Friskis & Svettis, IKEA och vid industriområdet innan rondellen (Källargatan). Har man möjlighet att gå eller cykla rekommenderar vi att göra det.

Vid funderingar kontakta Safia Zairi Johansson.
E-post: safia.zairi@almhult.se

Film och fotografering under kommunens evenemang
För att uppmärksamma och marknadsföra Haganässkolan kommer vi under balen och studenten att filma och fotografera. Rättslig grund för bilderna/filmerna är berättigat intresse. Du har trots detta alltid rätt att begära att vi inte ska publicera bilder på dig. Om du upptäcker att du finns med på tidigare tagna bilder/filmer som publicerats på vår hemsida eller sociala medier, har du rätt att få dessa borttagna. Kontakta oss i så fall så ordnar vi det.
E-post: marie-kristina.karlsson@almhult.se

Publicerad: