Elever besökte Consid i Ljungby

I fredags (den 15/12 2017) så var våra teknik IT elever och besökte utvecklingsföretaget Consid i Ljungby.

De fick mer information om deras företag och verksamhet. Consid är ett IT-konsult-företag med utvecklare som har 535 anställda på 15 orter runt om i Sverige. I Ljungby har de i nuläget 30 anställda och under fredagen berättade de för våra elever att de behövs och att det är en mycket ljus arbetsmarknad för utvecklare i Sverige och regionen just nu. De nämnde att det behövs 70 000 fler programmerare i Sverige, behovet fortsätter att öka. De berättade också om möjligheter till praktik hos dem.

I samband med besöket så bjöd Consid på pizza, bio (starwars) och popcorn. Våra elever uppskattade besöket och är laddade inför framtiden.

Publicerad: