Student och bal på Haganässkolan

Varje år anordnas en Studentbal för eleverna på Haganässkolan, som hålls på Möckelsnäs Herrgård, vackert belägen vid sjön Möckeln strax utanför Älmhult. Här minglar alla gäster på terrassen vid ankomst, för att sedan avnjuta en trerätters middag tillsammans. Efter middagen öppnar dansgolvet.

Innan avfärd till balen samlas alla studenter för fotografering i Björkparken, där familj, vänner och press får möjlighet att träffa och fotografera de festklädda studenterna.

Under själva Studentdagen anordnas bland annat en stämningsfull avslutning i kyrkan. Under eftermiddagen sker sedan Utspringet vid skolans nya entré, belägen på Källargatan 38A, under hög stämning och till hög musik. Därefter är det dags för Haganässkolans Studentmarsch som äger rum under pompa och ståt med orkester och flaggbärare, ner till Älmhults torg. Vi ses i myllret!

Hjärtligt välkomna till student och bal för 2019 års avgångsklasser!
En positiv anda, ett stort engagemang och en härlig framtidstro beskriver våra kära avgångsstudenters inställning. Vi vill framhålla de goda och hjärtliga relationer och möten mellan både studenter, och personal och studenter, som vi alla har fått glädjen att ta del av under dessa år tillsammans på Haganässkolan. Tre fantastiska år.

Hålltiderna för våra studenter vid dessa tillfällen ser ut enligt nedan
Balen den 12 juni
15.30   Fotografering i Björkparken (i Kommunhuset vid dåligt väder)
18.00   Bussar avgår från busstationen till  Möckelsnäs Herrgård
19.00   Middag
01.00   Hemfärd

Studenten den 14 juni
11.30 Kyrkan
12.00 Kyrkan avslutas – vandring mot Haganäs
12.30 Studentlunch
13.30 Fotografering och mentorstid
15.20 Anslag om utspring sätts upp
15.30 Utspring klassvis vid Haganässkolans huvudentré (Källargatan 38A)
16.00 Haganässkolans Studentmarsch till Älmhults torg. OBS, uppdaterad rutt. Klicka här för info om rutten.PDF (pdf, 1.1 MB)

Vid funderingar kontakta Safia Zairi Johansson.
E-post: safia.zairi@almhult.se

Film och fotografering under kommunens evenemang
För att uppmärksamma och marknadsföra Haganässkolan kommer vi under dessa evenemang att filma och fotografera. Rättslig grund för bilderna/filmerna är berättigat intresse. Du har trots detta alltid rätt att begära att vi inte ska publicera bilder på dig. Om du upptäcker att du finns med på tidigare tagna bilder/filmer som publicerats på vår hemsida eller sociala medier, har du rätt att få dessa borttagna. Kontakta oss i så fall så ordnar vi det.