Vuxenutbildningen

Grundläggande och gymnasiala kurser • Yrkesvux • Särskild utbildning för vuxna

Har du funderingar på att börja plugga? Hos oss finns flera möjligheter.

Tillsammans med vår studie- och yrkesvägledare lägger du upp dina studier på ett sätt som passar dig.

När det gäller de gymnasiala kurserna kanske du bara behöver kom­plettera med något enstaka ämne eller kurs för att bli behörig till en viss utbildning på högskolan eller behöver läsa flera ämnen för att få en komplett gymnasieexamen.

Du är välkommen att ta kontakt med oss så försöker vi hitta en lösning tillsammans! I vuxenutbildningen har du stora möjligheter att påverka studietakt, studiemetod och vad du vill läsa. Vi försöker vara flexibla så att du kan kombinera studier med arbete och familj.

Yrkesvux
Yrkesvux är en satsning på yrkesinriktad vuxenutbildning. Syftet är att motverka brist på arbetskraft med yrkesutbildning.

Det erbjuds ett flertal yrkesutbildning på Haganässkolan! Vi erbjuder Restaurang- och livsmedelsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet, Industriprogrammet samt Barn och fritidsprogrammet, som bedrivs som heltidsutbildning under tre terminer. Vi försöker möta ditt behov av utbildning.

Vill du veta mer?

Studie- och yrkesvägledare
Christina Löfgren, tfn: 0476-552 99
christina.lofgren@almhult.se

Särskild utbildning för vuxna
Vi erbjuder vuxenutbildning till dig med en utvecklingsstörning. Tillsammans med dig skapar vi en utbildning som ger dig nya och fördjupade kunskaper.

Vill du veta mer?
Rektor
Krister Dagneryd, tfn 0476-552 25
krister.dagneryd@almhult.se

 


 

 

 

Vi använder cookies för att förbättra din upplevelse. Genom att surfa vidare accepterar du dessa cookies.