Aktiviteter våren 2018

Du som besöker familjecentralen har möjlighet att påverka vilka aktiviteter som erbjuds och hur verksamheten bedrivs. Prata med personalen om du har några idéer till aktiviteter eller andra tankar.

Barnvagnsbio

Vi kommer fortsätta även i höst med vårt samarbete med ABF och folkets hus genom att vi flyttar vår verksamhet till folkets hus ett visst antal tisdagar. Nya datum kommer efter sommaren, finns det önskemål om någon särskild film, prata med oss.

Barnvagnsbio innebär att salongen är lite upptänd under filmen och ljudet lite lägre. Kostnad 100 kronor. För er som inte vill gå på filmen, kommer vi ha Kottens verksamhet i ett anslutande rum, vi bjuder på fika.

Traryds djurpark

Onsdagen den 27/6 är det utflykt till Traryds djurpark. Åk antingen buss med oss eller ta er dit med egen bil.  Vill Ni åka buss så måste Ni anmäla er till oss på telefonnummer 047655267 eller 047655268. Anmälan är bindande. Sista dag att anmäla är 18/6.

Ta med egen matsäck och dryck! Vi tänder grillen så det finns möjlighet till grillning. Vi bjuder på kanelbullar.

Traryds djurpark drivs ideelt så det är bra att ha lite kontanter, så ni kan ge dem en slant i inträde om ni vill.

Barnen behöver ha bilkudde eller babyskydd för att åka med i bussen.

Grillfredag

Fredag 29/6  klockan 9-12 träffas vi i Haganässkogen (ovanför vår parkering). Vi grillar korv (kostnad 20 kr/familj). OBS! Ingen verksamhet inne denna dag!

Med reservation för ändringar med kort varsel för alla våra aktiviteter på grund av oförutsedda händelser.

Våra öppettider är följandelänk till annan webbplats

Kotten har stängt 2/7-5/8. Välkomna igen den 6/8.

Kotten har även Facebook och Instagram! Så gilla oss på Facebook och Instagram!
Både på hemsidan, Facebook och Instagram uppdaterar vi fortlöpande vad som händer på Kotten.